Succes TTV Falco jeugd op LK 2018 in Panningen

Vandaag, zondag 14 januari, werden in Panningen de Limburgse Kampioenschappen tafeltennis gestreden. Er werd gestreden in de open klasse en in de diverse eigen klassen om de titel Limburgs Kampioen Tafeltennis.

Robbie Kengen werd Limburgs Kampioen in de categorie Pupillen D. Hij won in een spannende wedstrijd in 5 games van Luuk Kokkelkoren.

Jonah Erkens won alle 3 de wedstrijden in zijn poule van de categorie pupillen D. Hij verloor slechts één game. In de tussenronde (ook een poule) won hij met 3-0 van Juul Nijssen en verloor in 4 games van Wouter Bremmers.

Tim Jammertzheim werd eerste in zijn poule in de categorie Welpen DS, maar kon helaas in de halve finale niet winnen.van Fiene Wijnhoven. Anders was een ‘all’ Falco finale een feit geweest.


Kyra Geurts werd Limburgs Kampioen in de categorie Welpen DS. Zij werd ook eerste in haar poule. In de finale won zij tegen Fiene Wijnhoven. Zij hoefde slechts één game af te geven en won dus met 3-1.

Kai Kengen moest aantreden in een zeer zware poule met Flint van Lier, Kenji van Enckevort en Ties Slakhorst. Hij gaf moedig partij, maar moest tegen allen zijn meerdere erkennen. Wel goed gespeeld en weer veel geleerd.

Joep Jammertzheim had ook geduchte tegenstand. Hij verloor onnodig van Milan van den Beuken, maar Narik Mirzoyan en Thomas Zwiers waren duidelijk sterker dan hem.

Ian Lardenoye reikte tot de halve finale in de categorie jongens kadetten D. In 4 games was Jochem van Sinderen net te sterk voor hem.

In de open klasse troffen onze spelers veelal direct sterke tegenstanders, zodat hier geen resultaten werden behaald. Wel wist Ian Lardenoye tot in de 1/16 finale Open A te geraken. Jonah Erkens en Robbie Kengen kwalificeerden zich voor de open B. Hier wist Robbie nog één ronde te overleven. Kyra Geurts en Kai Kengen bereikten de Open C klasse, maar vonden daar hun waterloo. Tim en Joep Jammertzheim kwamen terecht in de open D klasse.