Wedstrijdverslag 15 april

Uitslagen

Falco 1 schoot uit de startblokken tegen Landgraaf 1 en nam al snel een 6-0 voorsprong.

Met een mooie 8-2 overwinning gaat Falco nog steeds aan de leiding in de Hoofdklasse.
Zaterdag wacht de zware uitwedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst, Westa.
In deze laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie zal de beslissing vallen over het kampioenschap.
Jeugd 1 kon ondanks goed spel niet verrassen tegen Sittard.
Enkele wedstrijden werden nipt verloren.
Alleen Mike Eggen wist de Valkenburgse eer te redden, 1-9.
Jeugd 2 behaalde in Heerlen de maximale score, 5-0 winst.
Ian Lardenoije en Glenn Tillemans zorgden voor dit mooie resultaat.
Jeugd 5 speelde een uitstekende wedstrijd in Weert tegen Megacles.
Enkele wedstrijden werden nipt gewonnen waardoor een mooie maar ietwat geflatteerde maximale score werd behaald, 5-0.
Kai Kengen won zijn beide enkelspellen, Bram Starren en Kyra Geurts wonnen beide éénmaal en gezamenlijk werd ook het dubbelspel gewonnen.
Jeugd 5 neemt door dit uitstekende resultaat de leiding in de 5e klasse en kan zich gaan opmaken voor de play-off wedstrijden.
Jeugd 6 speelde eveneens in Weert en gaf de tegenstanders goed partij maar kwam enkele malen net niet tot winst.
Hierdoor werd een onterechte 5-0 nederlaag geleden.